Politie Oostende dankt de supporters Eendracht Aalst.

Aalst. (redactie/mas)  “De Oostendse bevolking in het algemeen en de lokale politie in het bijzonder, verheugen zich over het feit dat de Aalsterse supporters zich erg gedisciplineerd en sportief hebben gedragen, voor, tijdens en na de wedstrijd.

De verplaatsing van het station naar het stadion is vlekkeloos verlopen, mede door de goede communicatie met de organisatoren, die ervoor hebben gezorgd dat alle richtlijnen strikt werden opgevolgd. We zijn ervan overtuigd, dat ondanks het resultaat, de supporters een aangename dag aan zee hebben beleefd.” dat laat Harlof Geryl Hoofdinspecteur Lokale Politie Oostende weten naar aanleiding van de match voetbalpatch Oostende-Aalst.

Eendracht Aalst werd gisteren opnieuw gesteund door een grote schare supporters. De fans reageerden met klasse op de spijtige berichtgeving van vorige week. Zowel binnen als buiten het stadion lieten ze zich van hun sportiefste kant zien.

Ook het bestuur van Eendracht Aalst wenst de fans te bedanken voor de luidruchtige maar uiterst sportieve steun in het Albertpark. En dat ondanks de 3-2 nederlaag. Chapeau ajuinen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here