Wendy en de Poesjes Ochtendshow op Q-music

Ornelis & Rogiers presenteren de Wendy en de Poesjes Ochtendshow

Morgen doen Ornelis en Rogiers hun ochtendshow cadeau aan Wendy Raemdonck uit Hamme. Wendy heeft een groot hart voor katten en richtte de VZW KatThuis op. Ze vangt verwaarloosde katten op en bezorgt hen een nieuwe thuis. Momenteel verblijven er 15 katten bij Wendy thuis.

Nog tot en met vrijdag doen Ornelis & Rogiers hun ochtendshow cadeau. Luisteraars kunnen telkens iemand opgeven waarvan zij denken: ‘Die persoon verdient nu eens écht een cadeau’. Sven & Kürt verrassen mensen door hun eigen ochtendshow op te dragen aan hen. Ze trekken Vlaanderen rond en maken radio van bij de luisteraars thuis. Daar hoort ook een cadeau bij. Elke dag wordt er rond 8u20 een persoonlijk cadeau onthuld.
Inschrijven kan via www.wieverdienteencadeau.be

Vanmorgen presenteerden Sven en Kürt De Frank Duboccage Ochtendshow vanuit de woonkamer van de weerman, in Kortenberg.
Vorige week deden Ornelis en Rogiers hun ochtendshow cadeau aan Kai-Mook in aanwezigheid van Minister-president Peeters en Patricia Ceysens en ze presenteerden ook de Leve De Paralympiërs Ochtendshow vanuit het BOIC-gebouw in Brussel.

Ondertussen weten we ook dat Wim Oosterlinck zijn vriendin Marie gisteren om 19u14 in Gent is bevallen van hun eerste kindje. Het is een meisje geworden en haar naam is Roos.

Roos is 49 cm groot en weegt 3 kg 200. Moeder en kind stellen het uitstekend. Met de vader gaat het wel. Hopelijk trekt de baby op de mama, want wie wil er nu geboren worden met zo een grote mond als die van haar papa 😉 (Grapje hé Wim) en proficiat met de uitbreiding van jullie gezinnetje vanwege de redactie van Belg.Be

Rik Boey presenteert nu de avondspits van 16 en 18u op Q-music zodat Wim zich de komende 10 dagen volop op mijn vaderschap kan storten.
Vanaf maandag 1 oktober hoor je Wim Oosterlinck Showtime terug op je radio.

Bekijk hier het fragment van Wim zijn aankondiging deze ochtend op de radio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here