Vier kinderen sterven in gestolen auto

Bij een zwaar verkeersongeluk in het Britse Tilbury (Essex) tussen een Ford Fiesta die recht op een Vauxhall Corsa inreed werden vier kinderen tussen 4 en 16 jaar gedood. Volgens de politie werd de Fiesta maandag gestolen. De moeder van de twee jongste kinderen, Davina Smith (30 jaar), zat wellicht achter het stuur van de gestolen Fiesta. Zij wordt in een plaatselijk ziekenhuis behandeld voor ernstige rugletsels.

Een woordvoerder van de politie bracht haar het nieuws dat haar dochters Karis Goyette, 8 jaar en Kalli, 4 jaar overleden waren, evenals de tieners Lee Gray, 16 jaar en Kezia Adger, 16 jaar. De bestuurder van de andere wagen, een Vauxhall Corsa, onderging een ademtest maar was niet onder invloed. De passagiers van de Vauxhall Corsa, een 56 jarige man en een 50 jarige vrouw, ontsnapten zonder ernstig letsel.

Een woordvoerder van de politie beschreef het ongeval als een vreselijke tragedie. Het was niet duidelijk of de kinderen veiligheidsgordels droegen. Verplegers verklaarden dat enkele slachtoffers uit het voertuig werden geworpen. De voorbijgangers gaven eerste hulp langs de berm in afwachting van de komst van de ziekenwagens. De kinderen stierven tijden de overbrenging naar het ziekenhuis ondanks de inspanningen van het medisch personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here