STUDENTEN: WELKOM IN AALST!

Aalst. (redactie) Aalst is in vergelijking met Gent, Brussel en Leuven dan misschien wel een kleinschalige studentenstad, feesten kunnen onze studenten als geen ander. Om het nieuwe academiejaar op gang te trappen, organiseert BLOK f (Kaho Sint-Lieven, Hogeschool Gent departement Aalst en de Aalsterse Jeugddienst) opnieuw de Student Welcome Aalst. Op donderdag 27 september 2012 kunnen jullie de beentjes losgooien op de Grote Markt.

Starten doen ze al om 12.30 uur, en ze feesten door tot Aalst geen zin meer heeft. Om zeker te zijn dat er duchtig zal worden gedanst, hebben ze enkele muzikale kleppers op het programma staan.

  • Eddy Del White, de enige echte koning van de ambiance, zakt af naar Aalst en zal Aalst doenshaken op het beste van de jaren 90;
  • Het Leuvense duo Bodyspasm (bekend van de radiohit, 20radios) staan op scherp en zij brengen extreem dansbare en melodische electrobeats mee. “Wedden dat ze jullie zullen doen verlangen naar die ene zwoele zomernacht?” vraagt de stad Aalst zich af.
  • Headlinen tenslotte doet Get Ready!. Als er één groep is die de Grote Markt in vuur en vlam kan zetten, dan zijn zij het wel. Diep, Marjolein & Laat zijn maar enkele van hun ‘evergreens’. Studentent, bakvisjes en holebi’s op post.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here