Didier De Wulf nieuwe directeur Dienst Administratie Gentse Brandweer

Het college van burgemeester en schepenen keurde de wervingsreserve voor directeur Dienst Administratie Brandweer – Stad Gent goed.

Didier De Wulf wordt de nieuwe directeur van de Dienst Administratie van de Gentse Brandweer. Hij is 53 jaar en vervult momenteel reeds een leidinggevende functie binnen de Dienst Administratie van de Brandweer. Daarnaast is hij binnen de Brandweerzone Centrum Oost-Vlaanderen zonesecretaris van 8 brandweerkorpsen en 18 gemeenten. Voordien werkte hij voor het Havenbedrijf en het Afvalverwerkingsbedrijf van Gent. Hij kan terugblikken op een ruime ervaring in het aansturen van teams en bouwde heel wat expertise op in het werkgebied brandweer en civiele veiligheid.

Als directeur zal Didier De Wulf, in overleg met het commando van de brandweer, de opdracht van de administratie formuleren zodat een duidelijke visie en richting kan worden bepaald. Samen met zijn dienst ondersteunt hij het commando op vlak van onder meer personeel, organisatieontwikkeling, financiën en juridische zaken, om zo bij te dragen tot een kwaliteitsvolle werking van de brandweerorganisatie.

De Stad Gent is ervan overtuigd dat Didier De Wulf de ideale persoon is om de Dienst Administratie van de Brandweer Gent in goede banen te leiden en wenst hem dan ook veel succes toe in de uitvoering van zijn nieuwe job.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here