Paul de Leeuw bijt de spits af als Manneke Paul bij VTM

Op maandag 17 september 2012 bijt Paul de Leeuw bij VTM de spits af met zijn langverwachte show Manneke Paul. Elke maandag- en donderdagavond zal Paul de Vlaamse buis opvrolijken en ontvangt hij de meest uiteenlopende gasten in zijn studio. Op maandag komt zanger en presentator Koen Wauters alvast langs in aflevering 1 van Manneke Paul.

De populairste Vlaamse presentator samen op de buis met de populairste Nederlandse presentator, dat moet vonken geven. Paul en Koen wagen zich aan een intiem duet, onder de begeleiding van Miguel Wiels die verantwoordelijk is voor de muzikale ondersteuning in Manneke Paul.

Verder weet Paul dat Koen net op maandag 17 september zijn 45ste verjaardag viert en dat wil de Nederlander niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Hij heeft een opmerkelijk cadeau in petto voor het feestvarken.

Het is Paul opgevallen dat onze Vlaamse frituren steeds vaker door buitenlanders worden overgenomen. Hij laat in zijn studio een frietkot aanrukken met daarin 2 Chinezen, een Pakistaan en… twee Limburgers. Paul verbaast zich ook over hoe hobbyrijk Vlaanderen is. Getuige daarvan: de komst van een roofvogelvereniging. Al blijkt hun komst niet helemaal zonder risico voor het aanwezige publiek.

Paul laat een bekende Vlaamse vrouw getuigen over hét boek van deze zomer: Vijftig Tinten Grijs. En hij nodigt de Vlaamse Pussy Riots uit die in de studio komen vertellen wat hen momenteel bezig houdt. Wie de Pussy Riots in kwestie zijn, onthult Paul graag zelf in aflevering 1. Het zijn alvast drie frisse gezichten die dagelijks het scherm kleuren. Ook de ‘raptoeter’ maakt zijn intrede. Waarvoor en door wie die zal gebruikt worden? Dat en veel meer feel-good momenten ontdek je op maandag 17 september bij VTM in de allereerste Manneke Paul.

Manneke Paul: nieuw op maandag en donderdag bij VTM
Aflevering 1 op maandag 17 september 2012 om 22.40

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here