Didactisch restaurant VTI-Aalst opnieuw van start.

Aalst. (redactie) Maandag 17 september start het de self-service-restaurant van het VTI in Aalst. Vanaf donderdag 20 september gaan ook de deuren van het didactisch restaurant open. Iedereen is er welkom. Voor 6 euro in de self-service en 12 euro in het didactisch restaurant moet je het niet laten. Belg. be kan na een bezoek aan het didactisch restaurant, in de Welvaartstraat, zeggen dat het in orde was. Uiteraard rekening houdend, dat leerlingen er zijn om te leren. 

In het didactisch restaurant van de school kunt u op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag een middagmaal verkrijgen tegen de prijs van twaalf euro. Hiervoor krijgt u een driegangenmenu aangeboden bestaande uit soep of voorgerecht, hoofdschotel en een nagerecht of koffie. Dit alles klaargemaakt en geserveerd door de leerlingen en hun leerkrachten. Een flesje water is ook inbegrepen.
Drie dagen vooraf reserveren is gewenst en het aantal plaatsen is beperkt.
Ze verwachten de gasten om 12u, ten laatste om 12.30u.

Wenst u snel te lunchen? Dan kan dit in onze self-service! Voor een democratische prijs van zes euro krijgt u soep, hoofdschotel en dessert. Dit alles klaargemaakt en geserveerd door de leerlingen en hun leerkrachten.Reserveren is niet noodzakelijk, maar wij verwachten u tussen 12u00 en 12u15.

Snelle lunch : Ingang langs de hoofdingang van De Puytenput, Sinte Annalaan 198, 9300 Aalst.

Didactisch restaurant : Reserveren kan op 053 73 92 95 of r33@vtiaalst.be, ingang en parking via Welvaartstraat 179.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here