Oud-schepen Patrick Jacobs start zangcarrière.

Aalst. (redactie) Wie kent hem niet, de immer gezellige politicus van de sp.a in Aalst. Gewezen schepen van personeel, al jaren gemeenteraadslid tot op vandaag, advocaat in een topkantoor en een stem om u tegen te zeggen…

Wie de zangkwaliteiten van Patrick Jacobs wilt ontdekken, het kan. Vanavond tijdens het jaarlijks samenzijn van de socialistische verkozenen in het clubrestaurant van Eendracht Aalst brengt Patrick deze avond een uniek optreden. Belg.be mocht vorige week getuige zijn van een try-out, en het wordt uniek.

Het jaarlijkse samenzijn na de grote vakantie van de sp.a-mandatarissen biedt je dus niet enkel de kans om een varkenshaasje of vispannetje te nuttigen. Het wordt een avond vol ambiance, met Patrick Jacobs in de hoofdrol. Wie weet gaat hij vanaf volgende week als de ‘zingende advocaat’  op toernée inde Vlaamse parochiezalen? Maar ook SamVan de Putte, Patrick De Smedt en Dirk De Meerleer zetten hun beste beentje voor.

Miste u Gracienne Van Nieuwenborgh de laatste weken? Had u nog graag twee kussen van de oud-schepen van cultuur gekregen? No problem, Gracienne is vandaag in het Clubrestaurant de charmante gastvrouw. En wie weet haalt zij haar Oilsjters repertorium aan liedjes boven?

Jaarlijks Samenzijn, zaterdag 15 september 2012, Clubrestaurant Eendracht Aalst, Bredestraat Aalst. 18-21 uur. Nadien gezellige avond met ambiance en … Patrick Jacobs

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here