Aalsters Autosalon streling voor het oog.

Aalst. (redactie) Voor het vierde jaar op rij zijn de Flora-hallen omgetoverd tot het grootste autopark van Oost Vlaanderen. Aalst is daarmee één van de weinige steden in dit landje aan de Noordzee dat een eigen salin heeft.Meer dan 12.000 m² expositieruimte met dit jaar meer dan 25 verschillende merken. Opvallend zijn de vele elektrische wagens.

De ideale beurs, trouwens zeer aantrekkelijke en mooi verzorgde stands, voor wie aan vervanging van zijn wagen toe is, of voor hen die gek zijn van mooie wagens. Open van vrijdag 14 tot maandag 17 september.

Een beurs als deze in Aalst is ideaal om aan de sector zuurstof te geven. Als is de grote vraag of in de nabije toekomst er nog plaats zal zijn voor een beurs als deze nu het hele complex te koop staat en er niet onmiddellijk een nieuwe evenementenzaal zal zijn in de Ajuinstad. Ook al beloven alle politieke partijen voor de zoveelste verkiezing op rij ‘een nieve zool’, de toekomst van dit autosalon dat volgend jaar zijn 5-jarig bestaan hoopt te vieren, is niet duidelijk.

vrijdag 14/09 : 16-22 uur.

zaterdag 15/09: 10-19 uur.

zondag 16/09: 10-19 uur.

maandag 17/09: 16-20 uur.

inkom: 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here