CD&V Haaltert speelt een spelletje

De kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Haaltert beginnen stilletjes op dreef te komen. Om de stem van de kiezer te verdienen halen ze alles uit de kast.

De CD&V Haaltert is niet van plan grote aanplakborden te plaatsen maar gaan volledig in groep naar de verkiezingen. Daarom hebben ze houten oranje accolades aan de woningen van hun kandidaten gezet. Op deze manier willen ze herkenbaar zijn in het straatbeeld.

{Iedereen inbegrepen}, dat is de slogan van de CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Symbool voor de campagne is de oranje accolade, het leesteken dat duidelijk maakt dat alles en iedereen in hun programma inbegrepen is.

CD&V Haaltert gebruikt deze accolade met een knipoog, niet alleen met 25 levensgrote accolades aan de huizen van alle 25 kandidaten op de CD&V lijst, maar ook met facebook-actie die gelanceerd werd op maandag 10 september.

Naar analogie van het VRT-zomerprogramma 1000 zonnen en garnalen, waar op het einde van het programma een stoel geplaatst wordt op een onbekend plekje, gaat CD&V Haaltert met dit concept de komende 25 dagen op zoek naar het favoriete plekje in Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Heldergem of Terjoden van de 25 kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ze gaan dus niet op zoek naar een stoel, maar naar een oranje accolade, symbool voor hun campagne {Iedereen inbegrepen}

Iedere avond, klokslag 20 uur, wordt op de facebook-pagina van CD&V Haaltert een foto geplaatst van een kandidaat met de accolade op zijn favoriete plekje in Haaltert. Het is aan de facebook-gebruikers om zo snel als de bliksem te raden waar onze kandidaat zich bevindt…

Neem zeker een kijkje op de facebookpagina: http://www.facebook.com/cdenv.haaltert of website: http://haaltert.cdenv.be/nieuws/favoriet-plekje-inbegrepen

Hopelijk krijgen ze hier in Haaltert geen factuur in de bus van de oorspronkelijke bedenker van het spelletje voor het kopiƫren hiervan en de vraag die we ons nog stellen is of de CD&V met dit spelletje de kiezer warm genoeg krijgt om het bolletje achter hun naam rood te kleuren, want er zijn in Haaltert nog MEER die verstand hebben van spelletjes.

Eeuwige roem voor de winnaar verzekerd zegt de lijsttrekker Phaedra Van Keymolen van CD&V Haaltert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here