Kamiel Sergant steunt Jean-Jacques De Gucht.

Aalst (redactie). “Ik steun JJ omdat Aalst een sociale en warme stad is en moet blijven”. Met deze woorden steunt Kamiel Sergant, de bezieler van Mensen helpen Mensen de open VLD-campagne van JJ. Dit valt te lezen op Facebook, een foto waar Kamiel en JJ samen op staan.

Het is niet de eerste keer dat Kamiel opduikt in de een of andere verkiezingsfolder. Zo stond hij ooit met een interview in een verkiezingspamflet van Patrick De Smedt (sp.a).

In 1970 komen we Kamiel tegen in de folder van de Volksunie. “Politiek heeft me nooit echt geïnteresseerd. Karnaval des te meer.(sic) Wat de Volksunie betreft, de mensen die er deel van uitmaken zijn jong en boordevol ideeën. Het is een politieke partij met toekomst, veelal in de oppositie, en die, nu of later, zal moeten bewijzen wat ze daadwerkelijk in hun macht hebben wanneer ze een leidende en regerende funktie zullen uitoefenen.”

Kamiel Sergant was niet bereikbaar om te antwoorden op de vraag of politiek hem nu wel interesseert. We laten het u zo snel mogelijk weten.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here