Aalst – ZORGSYMPOSIUM 2012, Laatste inschrijvingsdagen !

Bijna 200 zorginstellingen, bedrijven en andere organisaties schreven zich reeds in voor het Vierde Zorgsymposium, dat op 18 september 2012 plaatsvindt in CC De Werf te Aalst. Dit jaarlijks evenement, een initiatief van Zorginnovatiecluster VZW, biedt opnieuw een reeks van boeiende en actuele thema’s uit de Vlaamse zorgwereld aan een gevarieerd publiek van zorgprofessionals, de brede social profit, overheden en bedrijven.

Professor Jean-Jacques Cassiman zal dit symposium openen met een plenaire sessie over de betaalbaarheid van nieuwe therapieën. Prof. Cassiman is een wereldautoriteit inzake menselijke genetica, en staat garant voor een boeiende opening.

Hierna volgt een uitgebreide reeks workshops, lezingen en debatten, met gerenommeerde sprekers uit vele hoeken van het Vlaamse (en zelfs buitenlandse) zorglandschap. Professor en Senator Rik Torfs sluit het symposium af met een boeiende voordracht.

Op de website www.zorgsymposium.be kan u het programma, informatie betreffende de sprekers, en alle verdere gegevens betreffende dit symposium terugvinden. Uiteraard kan u zich ook inschrijven via deze site.

Opgelet! de inschrijvingen worden afgesloten op 12 september !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here