Interview – Dany Van Den Steene naar open en liberaal Haaltert

Gemeenteraadslid Dany Van Den Steene (VLD) stapt ook over naar de pas opgerichte scheurlijst ‘open en liberaal’ van OCMW-voorzitter Gina Verbestel.

Deze namiddag hadden we een afspraak met Gina Verbestel die zich verontschuldigde wegens de gezondheidstoestand van haar vader en ons doorverwees naar Dany Van Den Steene voor een kort interview. We troffen Dany aan op zijn weide terwijl hij zijn twee paardjes aan het verzorgen was. Je ziet zei Dany, “een interview kan je op een weide geven, maar politiek doe je tussen de mensen”.

Volgens Van Den Steene kon hij kiezen tussen één van de twee lijsten, ‘Centrumlijst / Open Vld’ en de lijst ‘open en liberaal’ maar lang heb ik niet moeten nadenken om mijn keuze te maken zegt Dany.

Met meer dan 30 jaar in de politiek weet ik ondertussen wat politiek is. Ik heb gekozen voor een stabiele ploeg en mensen met een gezond verstand die Haaltert willen leefbaar maken. Het groen in de gemeente willen behouden zodat iedereen kan profiteren van deze gezonde buitenlucht. De tijden zijn veranderd, dus wij moeten ons ook aanpassen aan nieuwe noden binnen Haaltert zegt Van Den Steene en daarom kiezen voor een ploeg dat een tikkeltje meer opener en liberaler is dan de andere blauwe partij van Michiels.

Betreft onze lijst ‘open en liberaal’ is volledig klaar en heel binnenkort maken we alle namen bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here