Koen Wauters naar 24uren van Zolder

Op 8 en 9 september 2012 vindt op het circuit van Zolder de 21ste editie van de 24 uren van Zolder plaats. Deze race onderscheidt zich van de andere doordat er geen punten te verdienen vallen en er dus geen sportreglement van toepassing is. Zo krijgt ieder team de kans om deel te nemen aan dit unieke concept.

Bovendien vallen er elk jaar bekende koppen te spotten en dit zowel van de Belgische, Nederlandse als Engelse scène.

Naar jaarlijkse gewoonte is ook Koen Wauters van de partij! Hij neemt het op tegen 22 andere wagens met o.a. Benjamin Bailly als concurrent.

Koen Wauters’ racewagen wordt dit jaar gesponsord door NAMGRASS.com. Het snelst groeiende kunstgrasbedrijf in Europa dat zich profileert als distributeur van hoogwaardige kunstgrasproducten voor tuin-, terras-, golf- en multisport toepassingen.

De wagen werd door WOLF, een Italiaanse fabrikant van sportscars, gebouwd als tegenwicht op de GT- en toerismewagens en gekenmerkt door het zeer snel en constant rijden op lange afstanden.

Kortom een snelle WOLF wagen met aan het stuur Koen Wauters, een piloot met jarenlange ervaring dé ideale ingrediënten voor een spannende race!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here