Woestijnvis zoekt de slimste Aalstenaar

Woestijnvis zoekt de slimste Aalstenaar voor de Slimste Gemeente van Vlaanderen.

Zit jij in je zetel ook de antwoorden te roepen tijdens een televisiequiz? Heb je een degelijke algemene kennis en ken je bijvoorbeeld ook de namen van de kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt? Dan ben jij misschien de geschikte kandidaat om Aalst te vertegenwoordigen in ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’, de nieuwe televisiequiz van Woestijnvis.

Woestijnvis nodigt alle 308 Vlaamse gemeentes uit om één man en één vrouw af te vaardigen naar de preselectie van de nieuwe quiz, die plaatsvindt op 1 december 2012.

Uit alle gemeentes stoten enkel de 80 beste koppels door naar de opnames van het televisieprogramma. Tijdens de opnames wordt de quizploeg aangevuld met en aangevoerd door de burgemeester.

Motivatiebrief
De quiz doet een beroep op de kennis en intelligentie van doorgewinterde quizzers, maar heeft ook aan aandacht voor populaire cultuur. Bovendien mogen de kandidaten niet cameraschuw zijn en beschikken over een gezonde dosis humor. Voel je je aangesproken? Kruip dan in je pen en stuur als de bliksem je motivatiebrief. Overtuig de Aalsterse jury waarom jij de geknipte kandidaat bent. Net zoals bij een ‘echte’ sollicitatie zijn referenties een pluspunt! Laat ons weten wat jouw quizspecialiteit is en aan welke quizzen je al hebt deelgenomen (of gewonnen!) en overtuig ons waarom jij de geknipte
kandidaat bent.

Praktisch

Wie zijn kans wil wagen moet minstens 18 jaar zijn en in Groot-Aalst wonen. Stuur je motivatiebrief voor 20 oktober naar onderstaand adres. Uit alle inzendingen worden 5 mannen en 5 vrouwen uitgenodigd voor een ultiem selectiegesprek op donderdagavond 8 november 2012.

Dienst Stadspromotie – sectie Communicatie
Keizersplein 21 bus b 9300 Aalst
tel. 053 73 22 41
info@aalst.be
OPGELET! Correspondentieadres is Grote Markt 3 9300 Aalst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here