Expeditie Robinson, zestien bekende gezichten naar Maleisië

Op maandag 10 september 2012 start bij 2BE de veertiende editie van ‘Expeditie Robinson’. Deze keer trekken opnieuw 8 bekende Vlaamse gezichten en 8 bekende Nederlandse gezichten naar Maleisië waar in de Zuid-Chinese zee de aftrap wordt gegeven voor het avontuur van hun leven.

33 dagen lang zullen de 16 VIP’s moeten zien te overleven op een eiland, zonder het alledaagse comfort dat ze thuis gewoon zijn. ‘Expeditie Robinson’ wordt een bikkelharde rollercoaster waarbij slechts 1 deelnemer zal overblijven als de grote winnaar. Het is alvast uitkijken naar de eeuwige strijd België – Nederland en naar de vele complotten die ongetwijfeld zullen worden gesmeed.

Evi Hanssen en Dennis Weening zijn de hosts van ‘Expeditie Robinson’. Zij zullen de kandidaten zoveel mogelijk bijstaan tijdens de uitputtende proeven en de zenuwslopende eilandraden.

EVI HANSSEN EN DENNIS WEENING PRESENTEREN EXPEDITIE ROBINSON

Evi Hanssen begint aan haar zevende seizoen als host van het survivalprogramma. Voor deze editie krijgt ze een nieuwe presentator aan haar zijde. Ex-deelnemer Dennis Weening zal haar bijstaan tijdens het avontuur in Maleisië. Dennis liet zich vorig jaar opmerken toen hij zelf deelnam aan ‘Expeditie Robinson’. Nu staat hij aan de andere zijde en kan hij met zijn ervaringen als geen ander inschatten wat de deelnemers moeten doormaken.

DE 8 BEKENDE VLAAMSE GEZICHTEN

AAGJE VAN WALLEGHEM
Aagje is een gewezen Belgische turnster met Braziliaanse roots. In 2004 werd ze op 16-jarige leeftijd geselecteerd voor de Olympische Zomerspelen in Athene, waar ze in de individuele meerkamp turnen doorstootte naar de olympische finale. Ze strandde er op een verdienstelijke 23 ste plaats. Dat jaar werd Aagje ook verkozen tot Belgisch sportbelofte van het jaar. In 2012 kondigde ze haar afscheid van de sport aan.

JOKE VAN DE VELDE
Joke Van de Velde is een veelgevraagd Vlaams model dat in 2000 Miss België werd en vervolgens deelnam aan de Miss World en Miss Universe verkiezingen. In Vlaanderen was ze reeds op het scherm te bewonderen in de programma’s Stanley’s Route, waar ze de finale haalde, en het culinaire MasterChef.

ZOE VAN GASTEL
Zoë studeerde journalistiek en presenteert momenteel op de regionale Antwerpse zender ATV. Ze is ook te bewonderen op de catwalk en staat in voor bedrijfspresentaties. Samen met haar broer verzorgt ze ook geregeld een DJ-set en ze waagt zich af en toe op de planken in het amateurtheater.

MIN HEE BERVOETS
Min Hee raakte bekend in Vlaanderen dankzij haar deelname aan ‘The Ultimate Dance Battle’ waar ze de jongste choreografe van de bende was. Ze eindigde met haar dans crew op de derde plaats. In 2010 werd ze in België benoemd tot ‘Ambassador of Contemporary Dance’.

GENE THOMAS
Gene scoorde in Vlaanderen verschillende hits als leadzanger van het danceduo X-session. Samen met zangeres Gina sleepte hij heel wat awards in de wacht. In 2003 ging Gene de solotoer op en koos hij met succes voor de Nederlandstalige muziek. Met zijn eerste single ‘Voor haar’, geschreven voor zijn vrouw Kristel van K3, haalde hij een gouden plaat. Gene doet ook presentatiewerk voor televisie en is momenteel te zien op muziekzender ‘anne’.

OLIVIER BISBACK
Olivier is zonder enige twijfel Vlaanderens bekendste stuntman en gevechtscoördinator. Hij werkte mee aan tal van nationale en internationale producties voor film en televisie. Hij werkte al samen met acteurs zoals Jean-Claude van Damme, Demi Moore, Michael Caine en Gerard Depardieu. Olivier
behaalde als eerste en enige Belg ooit een diploma aan de ‘International Stunt School’ in de VS.

CHRISTOPHE DE MEULDER
Samen met zijn tweelingbroer Matthias verwierf Christophe naambekendheid dankzij hun rol in het populaire tv-programma ‘Man Bijt Hond’, waar ze als guitige 10-jarigen hun opwachting maakten. De broers studeerden samen Politieke en Sociale Wetenschappen en veroveren momenteel de pokerwereld als professionele pokerspelers voor Pokerstars.

MATTHIAS DE MEULDER
Samen met zijn tweelingbroer Christophe verwierf Matthias naambekendheid dankzij hun rol in het populaire tv-programma ‘Man Bijt Hond’, waar ze als guitige 10-jarigen hun opwachting maakten. De broers studeerden samen Politieke en Sociale Wetenschappen en veroveren momenteel de pokerwereld als professionele pokerspelers voor Pokerstars.

DE 8 BEKENDE NEDERLANDSE GEZICHTEN
De Nederlandse kandidaten die meedingen naar de titel van ‘Robinson 2012’ zijn:
Acteur Ruud Feltkamp
Actrice Peggy Vrijens
Rapper Willie Wartaal
Presentatrice Tess Milne
RTL4-tuinman Lodewijk Hoekstra
Actrice en presentatrice Fajah Lourens
‘The Voice of Holland’-zanger Paul Turner
Oud-hockeyster en pokerdiva Fatima Moreira de Melo

EXPEDITIE ROBINSON
Vanaf maandag 10 september 2012 wekelijk bij 2BE om 21.30
Herhaling op zondag om 18.50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here