Politie Gent arresteert twee drugsdealers en één geseind persoon

Op vrijdagavond 24 augustus 2012 heeft de Gentse politie, tijdens een actie gericht op overlast en straatcriminaliteit, twee drugsdealers en een geseind persoon gearresteerd.

Tijdens een politieactie gericht op overlast en straatcriminaliteit, werden twee verdachte personen in de Veldstraat gecontroleerd. Eén persoon bleek in het bezit te zijn van 35 xtc-pillen; zijn kompaan stond geseind voor een bevel tot gevangenneming van 8 maanden. Beide personen werden gearresteerd en overgebracht naar het Algemeen Politiecentrum Gent waar ze aan een gerechtelijke fouillering onderworpen werden. Hierbij bleek dat de geseinde persoon ook nog

78 gram speed en 2 xtc-pillen bij zich had.

Tijdens de respectievelijke huiszoekingen vond men op het verblijfadres van de eerste verdachte 248 gram speed en een weegschaal. Op het verblijfadres van de tweede verdachte trof men 5 gram speed aan.

Naast de in totaal 331 gram speed en 37 xtc-pillen werden ook nog 2 gsm’s en 940 euro in beslag genomen.

De beide drugsdealers werden op zaterdag 25 augustus 2012 bij de onderzoeksrechter voorgeleid, die lastens beiden een bevel tot aanhouding verleende. Het gaat om twee mannen van 42 en 37 jaar uit Gent.

Tijdens dezelfde politieactie op 24 augustus werd nog een derde persoon gearresteerd. Deze man van 47 jaar uit Gent stond geseind voor een bevel tot gevangenneming van 18 maanden. Hij werd opgesloten in het Stedelijk Bewaarhuis en nadien overgebracht naar de gevangenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here