Nationale Footbal Kick-Off voor personen met een handicap

Derde Football Kick-Off vrijdag 31 augustus 2012 – Fallon Stadion – Woluwe

De derde editie van de Nationale Footbal Kick-Off voor personen met een handicap zal plaatsvinden in het Fallon Stadion. Met de samenwerking van bekende scheidsrechters en trainers van 1ste en 2de klasse, zullen 30 ploegen deelnemen aan dit jaarlijks voetbalevenement.

Dankzij de financiële en materiële steun van BNP Paribas Fortis en Hyundai, ontvangt het Fallon Stadion de derde editie van de Football Kick-Off. Open Stadion vzw, Special Olympics Belgium, VFV, Pro League en Nike zetten samen hun schouders onder de organisatie van dit nationale voetbalevenement voor personen met een handicap. Een niet te missen evenement met deelname van 500 atleten vanuit heel België.

Bekende trainers en voetbalsterren zoals Johan Boskamp, Philip Clement, Hein Vanhaezebrouck, Chris Janssens, Ronny Van Geneugden, Jacky Matthijsen, Filip De Wilde, Glen De Boeck, Kris Van Der Haegen, Bob Browaeys, Jacky Mathijssen, Marc Van Geersom, Jerry Janssens, Hugo Broos, Barry Hulshoff, Tibor Balog, Frank Dauwen, Felice Mazzu, Vital Borkelmans en Geert De Vlieger zullen er zijn om de atleten te begeleiden.

De wedstrijden zullen in goede banen worden geleid door bekende scheidsrechters zoals N’Zolo, Boucaut, Carlos Guerreiro, Colemonts, Delferiere, Lardot, Pots en Smet.

Programma:

10.00 uur: aanvang wedstrijden en randactiviteiten
12.15 uur: begin pauze met “Mascot Run”
13.00 uur: heraanvang wedstrijden en randactiviteiten
16.00 uur: demo game Unified Voetbal met Studio 100 team
16.30 uur: prijsuitreiking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here