Herzele zoekt 600 wandelaars voor kunsthappening

Herzele zoekt 600 wandelaars voor kunsthappening voor kunsthappening “The map is not the territory” van Griet Dobbels (B) op 9 september 2012

Al wandelend tekenen van een levende hoogtelijn in het landschap van Herzele.

De hele actie wordt gefilmd vanuit een helikopter en is een voorbereiding voor latere hoogtelijn-wandelingen in woeste, bergachtige streken zoals in Noord-Engeland, Schotland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het is het de bedoeling om blijvende hoogtelijn-wandelpaden te creƫren die een organische lijn door het landschap trekken. Na enkele jaren zullen deze paden zichtbaar worden op Google Maps. In Herzele wordt met deze happening een tijdelijke levende hoogtelijn getekend, die vanuit de lucht wordt vastegelegd.

Praktisch:
Vertrekpunt: Woubrechtegem om 13u30
Parking: Dancings, Doornstraat 2-3, 9550 Sint-Lievens Esse

Van daaruit brengt een shuttle de wandelaars naar het vertrekpunt en weer terug. Het is een wandelpad met lichte hindernissen, niet mogelijk met kinderwagens. Graag kleurige kledij. Draag stapschoenen (laarzen bij regenweer). Einde voorzien rond 17u.

Ruim gerekend zal de wandelaar een 5-tal kilometer afleggen. Toiletten zijn aanwezig bij het vertrekpunt/eindpunt. Na afloop krijgt iedereen een bonnetje ter waarde van 1 consumptie.

Meer info op: Meer kunst met landschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here