Lede – Iksel Rock Cover Band trekt zich terug uit wedstrijd van de Volkskring

De leden van de Iksel Rock Cover Band uit Lede zijn niet te spreken over het ongeldig verklaren van de poll die terug te vinden was op de website van de Nieuwe Volkskring te Lede. De winnaar had mogen optreden tijdens de opening van de Nieuwe Volkskring. Het lot heeft anders beslist. Volgens de organisator was de poll gemanipuleerd en hierdoor wil hij de verkiezing opnieuw houden. Ditmaal niet meer digitaal, maar met echte papieren stembriefjes.

De Iksel Rock Cover Band bedankt iedereen voor hun uitgebrachte stem en trekt zich terug uit de competitie. Uiteindelijk zien ze het nut er niet meer van in om opnieuw iedereen aan te spreken om opnieuw hun stem uit te brengen.

Wij danken IEDEREEN die op ons gestemd heeft in de POLL om het voorprogramma te spelen bij de opening van de Nieuwe Volkskring te Lede. Het waren er honderden….. iedereen die we kenden hebben we aangesproken en velen hebben gestemd! Hartelijk dank daarvoor. Helaas hebben wij beslist om ons terug te trekken uit de wedstrijd: de organisator heeft ‘onregelmatigheden’ vastgesteld bij de stemming en ze hebben beslist om de POLL af te schaffen en vanop nul te beginnen met PAPIEREN stembiljetten.

En dat in de 21ste eeuw!!!! Blijkbaar kunnen enkel Ledenaars stemmen, de stemming is ook niet anoniem want je moet je naam en adres invullen. Mijn Spaanse werkcollega’s kunnen dus niet meer stemmen op hun favoriete Belgische groep! Het was te mooi om waar te zijn. Ik ben eens curieus hoe de stemming voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gaan aflopen … gaan ze alle electronische stemmen ook negeren????? Freddy Lemmens – zanger Iksel Rock Cover Band.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here