Laura Lynn neemt Zuid-Afrikaans duet op

Schlagerkoningin Laura Lynn zit momenteel in de studio voor de opnames van haar Zuid-Afrikaanse cd 'Dromen'. Om het album 100 % Zuid-Afrikaans te laten klinken werd niet alleen de hulp ingeroepen van stemcoach Wilfried Vanbeveren, uit Zuid-Afrika is ook de 23-jarige zangeres 'Nadine' overgewaaid. Nadine is niet alleen een frisse en mooie verschijning, in eigen land is ze gigantisch populair.

Op haar 13de begon ze in de muziekwereld, ondertussen zijn we tien jaar later en heeft ze al méér dan 300.000 cd's verkocht. Heel wat songs zoals 'Koe-ma-dee', 'Tiekiedraai' en 'Ek moet niks' zijn onvervalste klassiekers. Nadine brengt frisse songs, een mix van schlagers en populaire liedjes die gesmaakt worden door jong en oud. Het grootste gedeelte van haar repertoire zingt ze in het Zuid-Afrikaans, een deel van haar songs zijn in het Engels. Trouwens, in 2006 viert 'Nadine' haar 10 jarige carrière. Ter gelegenheid hiervan werd de DVD '10 YEARS LIVE' voorgesteld.

Omdat de samenwerking tussen Laura Lynn en haar jongere collega Nadine zo vlot is verlopen hebben beide dames besloten om een 'duet' op te nemen. Voor de muziek van het duet zijn Nadine en Laura Lynn gaan aankloppen bij de Amerikaanse singer-songwriter Willie Hugh Nelson. Hij had in 1984 een grote hit met het prachtige 'To all the girls i love before', samen met de jonge oppergod Julio Iglesias. Uiteraard werd de titel van het nummer bewerkt, de 'girls' werden 'guys'. Beide dames zingen het nummer in het Engels voor de full-cd van Laura Lynn. Ter info, het album 'Dromen' in de Zuid-Afrikaanse versie is een mixed-up van Engels en Zuid-Afrikaans. In het voorjaar 2006 zal de cd uitkomen. Wie meer informatie wil over Nadine kan surfen naar www.nadinenadine.co.za.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/laura01.jpg[/img]

Foto: Sophie Vermeene

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here