Bas Birker start Comedy Opleiding in Vlaanderen

Stand-up comedy is al jaren ‘booming’ in Vlaanderen. Overal duiken mensen op die niets liever zouden doen dan in de voetsporen treden van Philippe Geubels en Alex Agnew. Echter, een duidelijk uitgestippeld pad daarvoor bestaat niet, laat staan goede en structurele begeleiding. Tot nu. Vanaf augustus gaat comedian Bas Birker van start met Bas Birkers Comedy Acadamy, waarin professionele comedians aan beginners en lichtgevorderden de kneepjes van het vak gaan uitleggen.

Doel is om mensen die een carriere in de comedy ambieren een gedegen basis, veel tips en vooral een podium te bieden. Dit alles onder begeleiding van topkomieken uit Vlaanderen, Nederland en misschien wel de rest van de wereld. Iedereen met interesse in comedy kan vrijblijvend deelnemen aan de verschillende onderdelen.

Bas Birkers Comedy Academy is onafhankelijk van managers en boekingsbureaus. Dit om iedereen in de gelegenheid te stellen deel te nemen, en zoveel mogelijk mensen te kunnen betrekken. Bas is zelf de vaste waarde in de begeleiding en wordt steeds aangevuld met andere professionals om zo een brede kijk op de wereld van humor te kunnen garanderen.

Binnen de Comedy Academy worden er verschillende activiteiten aangeboden. In de workshops wordt op een interactieve manier gewerkt aan het materiaal en de performance. Tijdens masterclasses geven comedians hun blik op stand-up en op ‘open mic’-avonden krijgen deelnmers de kans hun act te brengen aan een echt publiek. Daarnaast gaan de betere deelnemers op tour langs verschillende zalen in Vlaanderen om te kijken of ze overeind blijven tijdens een echte show. Spannend voor hen, nog spannender voor het publiek!

Voor meer informatie over deelname, het programma, of hoe de tourshows te boeken, check www.comedyacademy.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here