Toerisme Aalst heeft een nieuwe website!

De dienst Toerisme Aalst pakt uit met een volledig vernieuwde website. Wie zijn bezoek aan de stad op voorhand goed wil plannen, zodat hij de stad ten volle kan ontdekken, ervan genieten en er zoveel mogelijk te beleven, vindt alles nu heel snel en overzichtelijk terug via het navigatiemenu met handige subrubrieken:

• Ontdekken
De rijke geschiedenis van de stad, de historische gebouwen en een beschrijving van de deelgemeenten kan je ontdekken in één klik.
• Genieten
Het bourgondische karakter van onze stad met ons erkend streekproduct: de Aalsterse Vlaaien en nog heel wat Aalsters lekkers wordt weergegeven in de rubriek genieten.
• Beleven
De wandelaar, de fietser en de (kleine) bezoeker leren ons toeristisch aanbod beter kennen om volop onze stad, haar cultuur en haar evenementen te beleven.
• Groepsbezoeken
Groepen maken kennis met het aanbod aan rondleidingen of dagtriparrangementen. Zij kunnen ook via de website rechtstreeks reserveren.
• Praktisch
Alle praktische informatie zoals het toeristisch stadsplan, parkeermogelijkheden en toeristische links zijn kort en bondig weergegeven. De toeristische infobrochure en het stadsplan, alsook het reserveren van een rondleiding of dagtrip, kunnen nu met enkele muisklikken digitaal aangevraagd worden.

Kortom, de website is nu veel aantrekkelijker, uiterst gebruiksvriendelijk en tegelijk informatief, wervend en imago-opbouwend. Aarzel dus niet en neem snel een kijkje op www.aalst.be/toerisme!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here