anne en 3M8S presenteren Back in September

anne, de digitale muziekzender die exclusief via Belgacom TV te bekijken is heeft zeer fijn nieuws!

Nog maar een kleine acht weken geleden sloeg de zender de handen in elkaar met Dean, Dennis, Kevin en platenfirma Mostiko.

Vandaag, een kleine twee maand later, hebben de drie jongens een dikke hit te pakken met hun debuutsingle ‘Before Summer’s Gone’. Een Radio 2 zomerhit kanshebber, nummer 1 in de MNM50, nummer 13 in de Vlaamse airplay charts en een puike notering in de iTunes top 30 van Q-Music.

Tijdens de voorbije edities van ‘anne komt naar je toe’ maakten we voor het eerst terug kennis met rijen fans die uren voor het optreden al staan de wachten op hun drie idolen. Het reality programma met Noa, dat exclusief bij anne te bekijken is, volgt de jongens en toont hoe ze omgaan met dit immense succes dat ineens op hen is afgekomen.

Bobbejaanland zag wat de jongens teweeg kunnen brengen en presenteert samen met anne een eerste echte fandag op 25 augustus. Tickets aan reductietarief zijn nog beschikbaar via anne.be

Platenfirma Mostiko is in de wolken met de vele internationale reacties op Vlaanderens populaire boyband. De gloednieuwe videoclip ging gisteren in televisiepremiere bij anne, en vanaf vandaag is de clip ook via Youtube te bekijken. In de video herkennen we trouwens Sylvia Vandriessche Hoofdredactrice Joepie / Jurylid Idool 2011) die een leuke gastrol vertolkt.

De single is fysiek bij Free Record Shop en digitaal op iTunes te verkrijgen vanaf maandag 27 augustus. Nog een weetje: 3M8S brengen hun nieuwe single ‘Back in September / Back to Skool’ ook tijdens de opnames van annes Café, het muziekprogramma van anne met Gene Thomas en Udo op 11 september in Café Local in Antwerpen. Gratis tickets via anne.be!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here