Voorzitter MS Liga Vlaanderen maakt Gentse Open Vld lijst compleet

Met Vera Regelbrugge op plaats 32 is de Gentse lijst van Open Vld voor de gemeenteraadsverkiezingen compleet. Regelbrugge is voorzitter van de MS Liga Gent en bijzonder actief in het Gentse verenigingsleven.

Open Vld Gent is bijzonder verheugd met de komst van Vera Regelbrugge op de gemeenteraadslijst. Als sociaal bewogen en geëngageerde Gentenaar bevestigt ze het sociaalliberale karakter van Open Vld Gent. Regelbrugge is niet alleen voorzitter van de MS Liga Vlaanderen, comité Gent maar is ook actief bij onder andere de Gentse Sosseteit, het Willemsfonds Oost-Vlaanderen, de Wijnmetersgilde, de Beiaardkring, Vrienden van Museum voor Schone Kunsten, het Huis van Alijn, en het Humanistisch Verbond. Haar man is al jaren actief bij de Gilde van de Stroppendragers.

Vera Regelbrugge werd geboren in toenmalig Belgisch Congo, woonde vier jaar in Californië, maar heeft al jaren haar hart verloren aan Gent waar ze het grootste deel van haar leven spendeerde. Haar engagement voor de stad wil ze nu ook in een politiek engagement omzetten. Vera Regelbrugge: “Mijn ervaringen uit het verenigingsleven wil ik aanwenden om cultuur nog meer op de voorgrond te plaatsen in Gent. Daarnaast ijver ik voor een evenwichtig mobiliteitsbeleid. Gent moet bereikbaar blijven voor iedereen, ook voor mensen die door ziekte of ouderdom niet met de fiets of het openbaar vervoer naar de stad kunnen komen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here