Eurosong revelatie, Casa Creola heeft platencontract

Vandaag stond het al links en rechts in de krant maar de echte bevestiging liet nog even op zich wachte. EUROSONG 2006 revelatie 'Casa Creola' heeft een platencontract op zak. Platenfirma ARS Entertainment uit Kontich gaat in zee met de sympathieke 29 jarige zangeres Edwige Vermeer. Ook al stemde de jury het aanstekelijke 'Easy Esta Noche' niet onmiddellijk naar de halve finale, toch zijn heel wat insiders ervan overtuigd dat het nummer een absolute 'hitsingle' is. De samenwerking met producer/componist Marc Paelinck belooft opnieuw een voltreffer te worden.

In het verleden schreef hij al sterke hitsingles voor o.a. Xandee – 1 Life en Astrid haar debuutsingle 'Don't stop the music' die tevens bij ARS Entertainment zijn verschenen. Ondertussen is ook duidelijk dat niemand minder dan Bureau Niels William (www.nielswilliam.be) voor de bookingen & management mee in zee zal gaan. De single release van 'Easy Esta Noche' zal nog even op zich laten wachten, Casa Creola maakt immers nog kans op een 'wildcard' voor de halve finales van Eurosong 2006. Ongeacht deze beslissing mag je er bijna zeker van zijn dat het aanstekelijke, frisse en zomerse nummer weldra hoog in de hitlijsten zal staan.

Platenbaas Patrick Busschots is bijzonder opgetogen over de nieuwe muzikale aanwinst: "zoals je weet staat ARS Entertainment bekend om artiesten van eigen bodem een kans te geven. Wij geloven absoluut in de sterkte van Casa Creola. De frisheid, schwung en dynamisme stralen er vanaf. De volgende dagen en weken zullen we nog een lijst van nieuwe artiesten bekend maken. Tijdens een feestelijke receptie ter gelegenheid van '30 jaar ARS' in het voorjaar (na Eurosong) maken we onze ambitieuze plannen bekend" aldus Patrick Busschots platenbaas van o.a. Laura Lynn, Born, Larry…en nu ook 'Casa Creola'.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here