Flashmob in de denderstreek: Muzikanten laat je zien, of je bent gezien !!!

Om de muzikanten uit Aalst, Haaltert en omstreken eens uit huis te krijgen doen de Jonge Kunstminnaars uit Haaltert een oproep aan alle muzikanten, trommelaars en majorettes uit Oost-Vlaanderen om samen een flashmob te beleven. Vele vragen zich af, wat is nu een FLASHMOB. Een flashmob is om iemand zijn dag op te vrolijken en hiervoor zijn flashmobs vaak een prima uitkomst. Een flashmob is een groepje mensen dat bij elkaar komt om even iets opvallends te doen en vervolgens weer direct uit één te gaan.

De Jonge Kunstminnaars willen de flashmob uniek maken door niet alleen hout- en koperblazers in te zetten, maar ook nog trommelaars en majorettes aan de groep toe te voegen.

Het is de bedoeling een grote groep bij elkaar te krijgen. Iedereen is welkom, nodig eventueel ook je vrienden uit. Wie interesse heeft kan zich aansluiten op http://www.facebook.com/groups/kunstminnaarsflashmob/ (meer info volgt later)

Dit is wel een groep op facebook, dus moet je lid worden om aan dit evenement deel te kunnen nemen. Dus iedereen met een beetje gevoel voor ritme is welkom op http://www.facebook.com/groups/kunstminnaarsflashmob/

Wie geen facebook heeft kan ook mailen naar contact@kunstminnaars.be
Telefonisch zijn we bereikbaar op 0498 41 35 45
Dansgroepen zijn ook welkom.

Als voorbeeld plaatsen we ook dit filmpje van een flashmob uit Frankrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here