Sandrine presenteert Big Brother

Na twee jaar afwezigheid op het Vlaamse scherm keert Big Brother in maart van 2006 terug op KANAALTWEE. Het oude huis in Vilvoorde is met de grond gelijk gemaakt en intussen is de bouw van het nieuwe Big Brother-huis al volop aan de gang. De inschrijvingen stromen binnen. De presentatie komt op rekening Walter Grootaers en niemand minder dan rijzende R&B-ster Sandrine zal de LIVE co-presentatie van Big Brother voor haar rekening nemen.

Ook Walter Grootaers kijkt uit naar deze nieuwe duopresentatie : Sandrine is niet alleen een charmante verschijning, maar ook een spring-in-t-veld die altijd en overal spontaan uit de hoek komt. Ik kijk er naar uit om met haar samen te werken. Ik krijg er alvast Goosebumps van!

Sandrine is sinds haar deelname aan Idool op VTM al vertrouwd met de cameras, maar zelf presenteren doet ze voor het eerst. Sandrine : Ik voel mij thuis in de spotlights. Ik werd al vaak genterviewd voor tv, maar nu mag ik de rollen omdraaien. Het is bijzonder leuk dat ik kan samenwerken met een ervaren presentator als Walter en dat ik kan presenteren voor een zender als KANAALTWEE." Bron: www.stageplan.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here