Gegevens bekende Nederlanders gestolen

Bij onze bovenburen is de wereld van glitter en glamour al maanden diep geschokt door de capriolen van een beruchte artiestenmanager. Sidney B. lijkt een spoor te hebben getrokken door de Nederlandse showbizz. De politie doet sinds eind november vorig jaar onderzoek naar zijn rol in grote afpersingzaak. Tegen een 29 jarige student uit Groningen, de beheerder van Mokkels.nl, zou aangifte zijn gedaan wegens computervredebreuk, hacking, diefstal in vereniging, laster, valsheid in geschriften en verduistering.

Nu staan verschillende partijen recht tegenover elkaar. Volgens Sterrenstek.nl is het nu de beurt aan de man achter Mokkels.nl. ( Stefan F ). Tegen hem is aangifte gedaan bij het Landelijk Parket. Deze zou aan allerlei belangrijke gegevens gekomen zijn. Zo heeft hij waarschijnlijk de hotmailaccounts van een aantal bekende Nederlanders gehackt hebben. Gedupeerde zijn o.a. Georgina Verbaan, Fajah Lourens, Victoria Koblenko en tal van andere bekende schone madammekes.

Een andere hoofdrolspeler in deze realitysoap is de zakenman Matt H. Het bedrijf waar hij aandeelhouder van is heeft financiële belangen in een aantal weblogs. Deze weblogs voelen zich nu gebruikt door Sidney B. en Stefan F. Zij hebben zoals achteraf blijkt, door het duo gestolen materiaal gepubliceerd op hun weblogs.

Bronnen:

www.sterrenstek.nl

www.jaggle.nl

www.witheet.com

www.zeikerdje.com

www.geenstijl.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here