Identiteitskaartlezer binnen ieders bereik voor

Zetes (Euronext Brussels: ZTS), producent van de Belgische elektronische identiteitskaart en tevens invoerder van de eID kaartlezer ACR38U van ACS, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Ingram Micro Belgium. Hiermee wordt de kaartlezer op de markt gebracht via het verderlersnetwerk van Ingram Micro Belgium.

Dit is een extra troef voor de eID. Tienduizenden van deze ACR38U kaartlezers werden reeds in gebruik genomen door een professioneel publiek. Door zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn bescheiden prijs, is deze kaartlezer echter ook ideaal voor privé-gebruikers. De ACR38U wordt aangesloten via USB en is compatibel met de meeste computers die draaien onder Window, Mac OS X of Linux. Voor de installatie ervan, die meestal automatisch gebeurt, moet enkel de software gedownloaded worden van een website – www.belgeid.be. Deze is beschikbaar in 3 talen (Nederlands, Engels, Frans).

In het kader van de actie SaferChat die Peter Vanvelthoven, huidig minister van Werk en Informatisering van de Staat, enkele maanden geleden gelanceerd heeft, kocht de Belgische regering meer dan 100.000 ACR38U kaartlezers aan. Dankzij deze aankoop is de prijs van het toestel gevoelig gedaald tot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here