Topvoetballers en de mooiste voetbalvrouwen

We stelden ons de vraag hoe komt dat onze Belgische voetbalploegen niet zo goed presteren ten opzichte van de buitenlandse voetbalploegen. Daarom gingen we zelf op zoek naar antwoorden om zo onze voetbalhelden naar de top te duwen. Het antwoord hierop is heel simpel. Dat ze eens een voorbeeld nemen aan de buitenlandse ploegen.

De vrouwen van het Russische nationale voetbalelftal gingen in 2004 uit de kleren om hun echtgenotes extra te motiveren voor de Europese titelstrijd. Ze lieten zich in pikante verschijningsvormen fotograferen voor de Russische krant Komsomolskaja Pravda. Wat wil je dan nog meer.

Alle foto's, klik hier.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/voetbvr1.jpg[/img]

Je moet niet zeggen dat onze mannen geen goede keuzes maakten, neem nu Ann Van Elsen met Gunther Vanhandenhoven, Vanessa Hoefkens met Carl, Eveline Hoste en Bjorn De Wilde, andere maar korte relaties, Marc Hendrikx met Hanne Troonbeeckx, Paul Okon met Phaedra Hoste en Emile Mpenza was samen met Joke van de Velde. Ga zo maar door, spijtige zaak, veel beterschap zit er niet in met deze mooie meisjes.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/voetbvr2.jpg[/img]

Waarschijnlijk spelen mannen teveel op verplaatsing en raken op die manier uitgeput. Dus stel ik ten einde raad voor dat de vrouwen van onze Belgische voetballers zelf een voetbalploeg samenstellen naar dit voorbeeld, bekijk de video. In ieder geval, indien ze de match niet winnen, dan scoren ze toch op schoonheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here