Uw stem telt: Kamiel verdient een feestje…maar wanneer?

 

 

 

 

 

 

 

Aalst. Meer dan 4000 vooral Aalstenaars willen Kamiel eren met een volksfeest. De vraag vertrekt volgende week naar het stadsbestuur. Het zal er waarchijnlijk komen, de meerderheidspartijen CD&V, oVLD en SP.A reageren positief. Alleen, het zijn verkiezingen op 14 oktober en de kans bestaat dat het volksfeest zal ge(mis)bruikt worden voor politieke doeleinden.

De initiatiefnemers willen echter voorkomen dat Kamiel gerecupereerd wordt door de politiek. Wat vindt u hiervan? Bestaat het risico dat de politiek er komt doorfietsen? Vindt u dat het feest eind augustus moet of moeten we wachten tot de week na de verkiezingen?

Laat uw stem horen… tot dinsdagavond kan het. Woensdag vertrekt de brief naar het stadsbestuur. Het stadsbestuur zal zeker deze enquête in het oog houden bij het bepalen van hun standpunt.

Sowieso wordt het een volksfeest, waar iedereen kan aanwezig zijn, zonder protocol. Geen toespraken, geen officieel gedoe, een volksfeest waarbij Kamiel geëerd wordt door zang en dans.

Laat uw stem horen. Elke stem telt. Eind augustus met het risico van de politieke recuperatie, of de week na de verkiezingen? (mas)

 

[poll id=”7″]

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here