Vrijdag de 13de, de politie wacht op U

Op vrijdag 13 januari wordt een grootschalige alcohol- en snelheidscontrole gehouden op het grondgebied van Politiezone Gent. Verstandige automobilisten zullen worden beloond. In navolging van de traditionele campagnes, georganiseerd door het BIVV in samenwerking met de federale en lokale politie, vindt op vrijdag 13 januari een algemene alcoholcontrole plaats. Zoals bij de eindejaarscampagne heeft deze controle tot doel om automobilisten aan te zetten tot matig of geen alcoholgebruik en een gematigde snelheid.

Ook Politiezone Gent zal die dag een grootschalige alcohol -en snelheidscontrole houden. De verschillende controles zullen plaatsvinden over het grondgebied van de hele politiezone. De bestuurders die een negatieve ademtest afleggen, zullen worden beloond met een bob-sleutelhanger. Daarenboven krijgen ze ook de nieuwe CD-single van BiezeBaaze. Politiezone Gent heeft al geruime tijd nauwe banden met deze Gentse rockgroep, die voor deze alcoholcontrole de CD-single 'Schuunen dag', ter beschikking stelt. Op die manier wordt verantwoord rijgedrag extra aangemoedigd.

Vrijdag de dertiende wordt voor de verstandige bestuurder dus zeker geen ongeluksdag. Het wordt voor hem eerder een 'Schuunen dag' als hij niks gedronken heeft natuurlijk. Anders kan hij een ander geschenk verwachten, maar dat is dan wel een verassinggeschenk.

Dus iedereen naar Gent achter uwe cadeau en doe de groeten aan die mannen vanwege Belg.Be, dan zullen jullie zekers een sleutelhanger + een cd krijgen.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/alcohol2.jpg[/img]
www.tomcartoon.be

'Want de zonne die schijnt en de wind woait zacht
't Loatste wolkske verdwijnt tuupe mee de nacht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here