European Motor Show Brussels: gratis salontijdschrift!

Vandaag opent het 84ste autosalon zijn deuren voor het grote publiek. U krijgt er van 12 tot 22 januari een compleet marktoverzicht, met meer dan 300 standhouders op 114.000 vierkante meter. Sedert meerdere jaren organiseert Febiac een alternerend salon. Naast de nieuwe naam "European Motor Show Brussels" is er ook op organisatorisch vlak nog een belangrijke nieuwigheid: een dubbel toegangstarief.

Een normaal ticket kost 12 euro, maar komt u het Salon pas bezoeken na 16 uur, dan betaalt u slechts 8 euro. Dat is vooral handig tijdens weekdagen, want dan blijft het Salon open tot 20 uur (het opent alle dagen om 10 uur). Het dubbele tarief verzekert een betere spreiding van de bezoekers over de hele dag en dus een groter comfort en een betere mobiliteit rond de Heizel. 0p vrijdag 13, maandag 16 en donderdag 19 januari sluiten de deuren zelfs pas om 22 uur.

Kinderen jonger dan zes jaar mogen gratis binnen, tussen 6 en 12 jaar betalen ze 6 euro. Meer info vindt u op http://www.autosalon.be.

Last but not least : op http://www.auto-test.be vindt u een compleet overzicht van de nieuwigheden en blikvangers in een handig PDF-formaat. Downloaden, afprinten en u hebt een gratis salontijdschrift !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here