Openbaar bod van Belgacom op Telindus is een succes

Belgacom en Telindus laten weten dat het openbaar bod op alle uitstaande aandelen en warrants van Telindus met succes werd afgesloten en 90,86% van de aandelen Telindus ingebracht werden. De prijs van de aangeboden aandelen van Telindus Group zal uiterlijk op 18 januari aan de verkopers van aandelen worden betaald. De komende dagen wordt bij de CBFA een nieuw bod ingediend om de resterende aandeelhouders de kans te geven hun aandelen en warrants tegen dezelfde voorwaarden in te brengen.

Didier Bellens, President & CEO van Belgacom gaat nu met het management van Telindus samenzitten om de gemeenschappelijke doelstelling te volbrengen en deze transactie in het beste belang van alle Belgacom- en Telindus-aandeelhouders af te ronden. Ronald Everaert, CEO van Telindus: "Het partnerschap met Belgacom biedt ons bedrijf, onze werknemers en onze klanten nieuwe opportuniteiten."

De partners:

Belgacom nv [Euronext Brussel: BELG] is het grootste telecombedrijf in België en marktleider op gebieden van telefoondiensten over de vaste lijn, mobiele communicatiediensten en breedbanddata- en internetdiensten. In 2004 realiseerde Belgacom in totaal 5.540 miljoen Euro opbrengsten en bedroeg de bedrijfswinst vóór afschrijvingen en waardeverminderingen 2 394 miljoen EUR. (www.belgacom.be)

Telindus [Euronext Brussels: TEL.] is een groep van bedrijven die ICT oplossingen aanbiedt aan zakelijke en overheidsklanten. Telindus is leverancier van beveiligde multimedia netwerkoplossingen, ondersteund door beheers- en supportdiensten. In 2004 boekte Telindus een omzet van 532 miljoen EUR. Met een internationaal team van 2 600 werknemers is Telindus aanwezig in 14 landen in West-Europa, Hongarije, Israël, China en Thailand. Telindus heeft zijn hoofdzetel in België. www.telindus.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here