Gent zoekt nog 100 Bibberhelden

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Sportdienst van de Stad Gent zijn spectaculaire Bibberduik. Ook dit jaar kunnen 500 deelnemers het ijskoude water van het Sport- en recreatiedomein De Blaarmeersen trotseren. Tijdens dit unieke schouwspel kunnen de deelnemers hun brevet van Bibberheld behalen. Die Bibberhelden mogen na een stevige opwarming onder toezicht van familie en supporters het ijskoude water van de Blaarmeersen trotseren. Slaag je tenslotte voor je unieke en moedige waterproef, dan behaal je niet alleen de felbegeerde bibber-award: een fleece sjaal. Na de duik is er een warm onthaal en trakteert de Sportdienst je op een warme drank, soep of een hapje. Of kies je voor een unieke deelnamefoto?

De bibberduik 2006 mag uitbundiger. Dus leg je verkleedpak maar klaar zodat je frisse duik feestelijker wordt dan ooit. Zo maak je bovendien kans op een leuke prijs. Inschrijven (minimumleeftijd 12 jaar) is noodzakelijk via de Sportlijn, tel. 09 266 80 00 elke werkdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur.

De eerste sessie van 15 uur telt 250 man en is volzet. Voor de tweede sessie van 15.45 uur zijn er nog een honderdtal plaatsen. Wie zich haast kan dus nog meedoen aan het spektakel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here