Vlaamse lied lééft! Al dan niet met een pace-maker

Dat het Vlaamse chanson weer in is, heeft iedereen in de media intussen vernomen. Mediaminister Geert Bourgeois is het ermee eens dat de muzieksmaak van een groot deel van de bevolking ook in de media naar boven gebracht moet worden. Daar waar vroeger sommige artiesten moeilijk toegang kregen tot sommige media, zijn nu al meerdere radiostations en televisiezenders ervan overtuigd : het Vlaamse lied lééft! (al dan niet met een pace-maker) Daarom is er nu een heus schlager festival gestart bij Free Record Shop waarbij ze vele artiesten in het genre onder de aandacht brengen op de winkelvloer met talrijke acties.

Bovendien zijn er 3 signeersessies :

– Frans Bauer signeert op vrijdag 20 januari in Waasland Shopping Center van 18.00 u tot 19.30 u

– Laura Lynn signeert op woensdag 11 januari in Free Record Shop Aalst om 14.00 u en in Free Record Shop Ninove om 16.00 u (shopping center Ninia).

– Jo Vally signeert op zaterdag 11 februari om 14.00 u in Free Record Shop Aalst en om 16.00 u Free Record Shop Ninove (shopping center Ninia).

Ofwel begin je nu reeds je cd-hoesjes op te blinken, of je denkt eraan voor eeuwig en drie dagen te emigreren naar een niet nader genoemde bestemming!! Run, Forest, Run!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here