Een nieuwe start voor Filip Meirhaeghe

In samenwerking met Mountainbike.be en de nieuwe fansite "Meirhaeghefilip.be" zet Groep Versluys een groots feest op touw. Bart Versluys van Groep Versluys (hoofdsponsor van Filip Meirhaeghe), Patrick Meerschaert (wereldkampioen bij de masters), Johan Museeuw (trainingspartner), Frank Demets (co-auteur 'Positief'), De Stanley's (van Stanley's Route vt4) en andere prominente gasten zullen hun opwachting maken vanaf 20uur. Gastspreker en moderator Carl Huybrechts zal in zijn gekende stijl de avond aan elkaar praten.

Waarom?
Die avond wordt speciaal georganiseerd om de fans van Filip de kans te geven hun steun te betuigen en uiteraard om hem volop te komen aanmoedigen in zijn comeback! U, supporter van het eerste uur, mag niet ontbreken op dit evenement! Filip, die zelf niet op de hoogte is van deze verrassing, zal uw aanwezigheid in ieder geval weten te appreciëren!

Waar?
Sporthal De Gavers, Kard. J. Cardijnstraat 1, 9170 Sint-Gillis-Waas.

Wanneer?
Zaterdag 14 januari vanaf 20u (einde is voorzien omstreeks 1u)

Daar ondertekenend auteur niet gek is van decadente feestjes in het bijzijn van wulpse Bv's, zal ik alvast m'n welgemeende blijk van supporterschap hier mede delen : Filip, just go for it! Don't look @ the past, the future is yours!!

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/meirh1.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here