Kandidaten Mister Antwerpen verkiezing in hun blootje

Hij is er vanonder met de … wie kent dit liedje? Wel spijtig genoeg is het geen liedje, maar de organisator van de Mister Antwerpen verkiezing, Javier De Rycke stuurde gisteren zijn kat naar de Hilton. Dit bleek gisteren toen verschillende kandidaten aan de balie van het Hilton hotel in hun blootje stonden. Daar wisten ze natuurlijk van niks, hoe kan het ook anders.

Onlangs was Javier De Rycke nog te gast in het VTM programma Recht van antwoord waar hij kwam uitleggen hoe het kwam dat de vorige Mister Antwerpen verkiezing niet kon doorgaan. Toen reeds suggereerde VTM dat er al een geurtje aan de knikker zat. Verschillende kandidaten knipten toen uit frustratie hun lint van vijftig euro kapot.

De duizenden euro's die de kandidaten overmaakten aan de organisatie zullen ze waarschijnlijk niet meer terug zien zegt een een van de gedupeerden tijdens het VTM nieuws. De projectontwikkelaar en ex-zanger bij Dreamlovers zal waarschijnlijk een ander project op het oog hebben denken wij.

Javier De Rijcke is uit zijn pijp gekropen en reageerde vandaag na de nieuwsuitzending van 19.00u. Volgens hem is de verkiezing uitgesteld wegens het afhaken van tal van kandidaten. Het geld zou niet verdwenen zijn maar diende als promomateriaal dat de deelnemers reeds ontvingen. Na de uitlatingen van de kandidaten wil hij hen vervolgen wegens laster en eerroof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here