Duizenden ijsberen zakken af naar Oostende

Oostende was gisteren weer eens de gaststad voor duizenden ijsberen. Om het nieuwe jaar origineel in te luiden heeft waren deze ijsberen klaar om een frisse duik te wagen in het ijskoude zeewater. Rond de 12.000 mensen waren naar Oostende afgezakt om de laatste ontnuchtering na oudejaar definitief door te spelen. Jenever en warme chocomelk waren nooit ver weg. Een muziekband luistert het hele gebeuren op met sfeervolle deuntjes en melodietjes.

Mensen verkleed als Kerstman, Superman en zelfs Jezus waren van de partij. Mathias Coppens en Evi Hanssen zorgden voor de nodige ambiance en een ijsberendéfilé op het strand werd op poten gezet. Verschillende bekende Vlamingen onder meer Ellen Petri, Johan Museeuw, Roger De Vlaeminck en zijn Zimbabwanen, Zoë Van Gastel, Christophe en Jerko waren duidelijk prima in topform om het koude water van slechts 4,2 graden te trotseren.

Verder trotseerden nog een paar ZatteVrienden een frisse pint van rond de 3 graden Celsius.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ijsbereno4.jpg[/img]

Om 15u15 stormden 3589 ijsberen het water van de Noordzee in. Eddy Temmerman, onze reporter ter plaatse schoot van dit moment enkel mooie sfeerbeelden. Het was een zeer geslaagde namiddag in Oostende glunderde hij.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ijsbereno1.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ijsbereno2.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ijsbereno3.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here