Actie: Freya, we willen ons geld terug!

PVDA krijgt over de hele lijn gelijk in zonnepanelenproces. De rechter gaf de PVDA inhoudelijk en juridisch over de hele lijn gelijk in de zaak die de partij aanspande tegen de verhoging van de distributienettarieven. Het hof van beroep oordeelt dat de beslissing over de prijsverhoging die vorig jaar is doorgevoerd, moet worden geannuleerd. (lees meer)

Hierdoor onderneemt PVDA actie om de prijsverhoging te stoppen en het geld onmiddellijk terug te storten aan de burgers. Om druk uit te oefenen doet de PVDA de actie: Freya, we willen ons geld terug!

“We eisen dat de Vlaamse regering de kosten voor zonnepanelen definitief uit onze energiefactuur haalt. In plaats van de gewone gezinnen op kosten te jagen, moet Electrabel de rekening betalen! Wij hebben voor u een e-mail klaar staan naar minister van Energie Freya Vanden Bossche (sp.a), minister-president Kris Peeters (CD&V) en vice-minister-president Geert Bourgeois (N-VA).

Al meer dan 4000 mensen stuurden een e-mail. Doe ook mee, laat je stem horen! U kunt de mail versturen met een eenvoudige druk op de knop.

Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we dan ook een knop geplaatst naar de juiste petitie.

 

 

Bron: Tom De Meester,
Energiespecialist PVDA
Initiatiefnemer 6procent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here