Een uitstekend begin 2006 voor Best Western België

Best Western België begint het jaar 2006 met 44 actieve hotels. Best Western Lienzana in Dilbeek heeft de keten verlaten maar Best Western Hotel Royal Centre, het vroegere President Centre in de Brusselse Kroonstraat heeft zich aangesloten tot Best Western! Zoals de naam al suggereert ligt het Best Western hotel Royal Centre in het hartje van Brussel. Het viersterrenhotel is geschikt voor zowel zakenovernachtingen als voor een weekendje weg: Het Europese Parlement ligt maar een paar metrohaltes verder, het Koninklijk Paleis en de Grote Markt liggen op een kleine wandelafstand, evenals de gewilde boetieks in de Naamse Straat en op de Waterloolaan.

Het hotel beschikt over 73 kamers en suites, alsook een bar en een seminariezaal die tot 25 personen kan verwelkomen.

Dit jaar zullen nog meer hotels zich aansluiten tot Best Western: namelijk in Moeskroen, Aalter en Antwerpen. In de loop van 2006 zal Best Western België dus 47 leden tellen.

Best Western heeft met ruim 4.000 hotels een ruime keuze aan overnachtingen wereldwijd. De hotels in België zijn zeker niet goedkoop en richten zich meer op zakenmensen. Wie echter niet op een euro kijkt kan wel zijn gading vinden in diverse arrangementen. Sportief, gastronomisch of cultureel. Reken toch minstens op 100 euro per persoon en per nacht. voor meerdaagse arrangementen kan de prijs dan wel weer iets lager liggen. www.bestwestern.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here