Moeder van Kayleigh haalt pestfilmpje van facebook wegens tweestrijd

De moeder van het gepeste meisje Kayleigh heeft vrijdagmiddag het filmpje terug verwijderd van haar facebookpagina, dit wegens het slechte gevoel dat de moeder had gekregen bij het zien van de vele onaangename reacties aan het adres van de pesters.

“Het is nooit mijn bedoeling geweest dat die pesters nu ook worden lastig gevallen in hun privĂ©leven. Het mag niet te ver gaan”, zei de moeder in de krant Het Nieuwsblad. De eerste bedoeling met dit opzet was om iedereen attent te maken dat pesten niet kan.

Of dit alles nog een juridisch staartje zal krijgen zal het parket van Kortrijk beslissen. Deze onderzoeken op dit ogenblik heel de zaak. In ieder geval kan dit eventueel blijvende gevolgen hebben voor het meisje als ook voor de pesters zelf in hun verdere leven.

Al bij al zijn pesterijen schering en inslag op scholen, jeugdverenigingen enz… meestal weet iedereen het, maar doet er niets aan en is er weinig aandacht voor. Veel noemen het gewoon elkaar even plagen en gaan er verder niet op in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here