Karim Van Overmeire (N-VA): Wanneer stopt de ruzie in Aalst?

Aalst. Karim Van Overmeire  is niet te spreken over de uitspattingen binnen de Aalsterse gemeenteraad. Kort na zijn terugkeer van de afgelopen  Aalsterse gemeenteraad laat Karim Van Overmeire (N-VA) een berichtje achter op zijn facebookpagina waaruit blijkt dat hij niet is te spreken over bepaalde uitspraken die gevallen zijn tijdens de afgelopen gemeenteraad van dinsdagavond. Van Overmeire is het grondig beu en vraagt zich af wanneer de ruzies nu eindelijk eens ophouden binnen de raad.

Op zijn facebookpagina kunnen we lezen: “Net terug van de gemeenteraad. Telkens wanneer je denkt dat het absolute dieptepunt bereikt is in de Aalsterse politiek, klapt er een luik open en vallen we nog wat dieper.

Schepen Bart Van Lysebeth (CD&V) viel me frontaal aan over het feit dat ik het steeds heb over de ruzies binnen de Aalsterse CD&V-oVLD-SP.A-meerderheid. Bij deze wil ik dat rechtzetten: zoals iedereen weet, vormt de Aalsterse meerderheid een hechte ploeg. Dit blijkt onder meer uit onderstaande complimentjes die de leden van de meerderheid vanavond aan elkaar gaven:
“Stop alstublieft met de hypocriet uit te hangen.” “Ik heb medelijden met u!”
“Op mijn vragen heb ik geen antwoord gekregen. Ik verwacht ze ook niet van u.” “Uw dossier trekt op niet veel.” “Dit dossier is van tafel geveegd met een arrogantie die niet thuishoort in een collegiaal orgaan.” En zo ging het verder…

“Nu pas vallen de maskers af!” “Dit zijn zeer zware beschuldigingen! Dit staat op band!” “Dit is de hoogmis van de hypocrisie!” “Stop dat hier. Het is genoeg geweest”. Met die laatste opmerking ben ik het volmondig eens.”

Spijtig dat de vakantie er aan komt. “In De Werf moet je betalen voor een optreden, in het Belfort is het steeds gratis. Ambiance verzekerd” aldus onze collega van het Nieuwsblad Peter Van den Bossche. In de vakantie is er even geen vaudeville. Maar er komen nog 2 voorstellingen voor de verkiezingen. Niet te missen, allen naar het Belfort. (mas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here