Rotaract Gent geeft steun aan één sociaal project uit de regio

ROTARACT GENT SLAAT DE HANDEN IN ELKAAR VOOR DE ZOMER VAN SINT GREGORIUS. Vandaag, woensdag 27 juni 2012 overhandigen de jongeren van de Gentste Rotaractclubs twintig picknicktafels en tien kleutertuintafels aan Orthopedagogisch Centrum Sint-Gregorius.

De vier voorzitters van de Gentse Rotaractclubs, Ludwig Deschodt (Gent Zuid), Kim Verleysen (Gent Prinsenhof), Lenn Vermeulen (Gent Noord) en Virginie Peeters (Gent-Haven), sloegen dit jaar de handen in elkaar om samen als Rotaract Gent één sociaal project uit de regio te ondersteunen. Door het organiseren van activiteiten zoals een paaseierenverkoop, een autozoektocht, een galabal en een muziekwedstrijd, verzamelden ze voldoende middelen om tuinmeubilair te schenken aan Sint Gregorius in Gentbrugge.

De kinderen en jongeren van Het Koninklijk Orthopedagogisch Centrum kregen twintig picknicktafels om tijdens de zomer buiten te kunnen lunchen. Ook aan de allerkleinsten werd gedacht: Rotaract Gent schonk het nodige materiaal om tien kleutertuintafels te maken. OC De Beweging stond in voor het ontwerp en de productie van deze tafels.

Nu deze tafels geïnstalleerd zijn, komen de leden van de Gentse Rotaractclubs graag een kijkje nemen op de campus om samen met enkele kinderen en jongeren de start van de zomer te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here