Word Belgisch kampioen GSM-werpen en ga naar het WK in Finland

Op zaterdag 21 juli 2012 organiseert JIM Mobile voor de derde keer het Belgische Kampioenschap GSM-werpen op het strand van Bredene. Het principe is nog steeds eenvoudig: wie zijn oude gsm-toestel op de nationale feestdag het verste werpt, mag zich een jaar lang Belgisch Kampioen noemen.

Elke winnaar in zijn categorie wordt op 18 augustus door JIM Mobile naar het Wereldkampioenschap GSM-werpen in Finland gestuurd om ons land te vertegenwoordigen. Overigens worden de geworpen gsm’s ingezameld en ecologisch verwerkt en gaat de opbrengst naar Think-Pink, de bewustmakingscampagne in het kader van de strijd tegen borstkanker in België.

Werkelijk iedereen die dat wil, kan zich inschrijven voor het BK via jimmobile.be. De kandidaten worden ingedeeld in vier categorieën: jongens 12 – 16 jaar, meisjes 12 – 16 jaar, mannen 16+ en vrouwen 16+. In elke categorie is er een winnaar en in totaal worden dus 4 afgevaardigden naar het WK in Finland gestuurd. Mensen die zelf geen oude GSM in huis hebben, kunnen er ter plaatse één kopen voor 2€ en op die manier Think Pink steunen.

Een vierkoppige jury kijkt er dit jaar op toe dat alles volgens de regels verloopt: de burgemeester van Bredene, Steve Vandenberge , ex-Miss België Justine De Jonckheere , De Joeri en ex-wereldkampioen GSM-werpen Chris Hughff. De Brit Hughff werd in 2006 en 2007 wereldkampioen en heeft nog steeds het wereldrecord (95.83 meter) op zijn naam staan.

De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van JIM Mobile’s favoriete coverband Cookies And Cream.

Inschrijven en meer info kan via www.jimmobile.be
BK GSM-werpen op 21 juli 20-12 in Bredene

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here