Telenet verdubbelt vanaf 2006 de downloadsnelheid

Telenet verdubbelt vanaf januari 2006 de downloadsnelheid voor haar huidige en nieuwe ExpressNet breedbandinternetklanten, en dit zonder meerkost. Residentiële ExpressNet Turbo klanten en zakelijke Office Line en Connect Line klanten krijgen twee maal sneller internet vanaf eind januari 2006, ExpressNet en ExpressNet Plus klanten vanaf april 2006. Deze verdubbeling van de snelheid kadert in een algemene upgrade van het Telenet-netwerk, het zogenaamde ExpressNet project.

Telenet wil haar klanten steeds de garantie bieden van de best mogelijke internetbeleving. Vandaag is de moderne internaut veel meer dan vroeger op zoek naar snelheid op het internet: nu willen surfers steeds vaker verschillende vormen van multimedia tegelijk gebruiken. Het gaat niet langer om surfen alleen maar ook om on-line gaming, digitale fotoverwerking, beeldtelefonie, het bekijken van films en muziekclips, het downloaden van muziek of grote bestanden, het binnenhalen van software updates en thuiswerken. En dat nog het liefst allemaal tegelijkertijd. Bovendien zijn er ook steeds meer gebruikers binnen één gezin die elk hun deel van de internetverbinding opeisen.

Vanaf volgend jaar wordt dat verschil nog opmerkelijk groter, wanneer de maximumsnelheid gratis verdubbeld wordt naar 10 Mbps. En met ExpressNet Turbo kan je zelfs tot 20 Mbps halen".

Eind januari 2006 gaan de ExpressNet Turbo klanten van 10 naar 20 Mbps en ook de Office Line en Connect Line klanten krijgen een verdubbeling van hun internetsnelheid, dit alles zonder meerkost.

Vanaf april 2006 gaan ExpressNet klanten van 5 naar 10 Mbps en ExpressNet Plus klanten van 6,6 naar 15 Mbps.

Tijd kost geld, dus alles gaat sneller. Nu nog enkel de downloadlimiet wat verhogen en we zitten weer goed voor een paar maand. Telenet.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here