De meest gezochte nieuwsitems bij MSN

Velen gebruiken internet als informatiebron om nadien over te gaan tot het aanschaffen van de opgezochte produkten. Dit blijkt uit een onderzoek van Checkit.nl dat in samenwerking met MSN Search de meest gezochte nieuwsitems bij MSN Search van de maand november op een rijtje heeft gezet. Zo is er frequent gezocht op termen die betrekking hebben op persoonlijke financiële zaken. In de maand november zochten velen via MSN Search naar Sinterklaas. De sint staat op nummer 1 in de top 10.

Een andere kindervriend, genaamd Harry Potter, was ook erg populair. Met de introductie van een nieuw boek én een nieuwe film in de maand november is het niet verwonderlijk dat deze tovenaarsleerling in de top 10 op plaats 6 is terug te vinden.

Het wel en wee van bekende mensen blijkt de surfer ook op internet behoorlijk bezig te houden. Zo is er sinds vorige maand ook een komkommermus. De mus die het Domino D-day evenement dreigde te verstoren, werd zonder pardon neergeschoten. Veel aandacht van andere media voor dit onderwerp leidt blijkbaar tot een hoog aantal zoekopdrachten via MSN.

De MSN top 10 wordt maandelijks samengesteld uit de top 1000 zoekresultaten van MSN Search. MSN Search lanceerde als eerste een zoekmachine waarmee je specifiek naar Nederlands nieuws kunt zoeken. Deze nieuwszoekfunctie is één van de nieuwe features die MSN begin februari introduceerde bij de lancering van de nieuwe MSN Search.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here