“Sharing you” ingezongen door mysterieuze zanger

Regi Penxten heeft speciaal voor Het Experiment van Q-music een nieuw nummer opgenomen onder de naam Plain Blue. De single ‘Sharing You’ is op vraag van Q ingezongen door een mysterieuze maar bekende stem. Het nummer wordt intussen op Q-music gedraaid tijdens Het Experiment, de actie waarvoor Sven Ornelis, Kürt Rogiers en Wine Lauwers sinds maandag in Wijnegem afgesloten zitten van de buitenwereld.

Intussen krijgen Sven, Kürt en Wine het nummer ook te horen als het op de radio komt, maar ze weten niet dat er iets mee aan de hand is. Zondagnamiddag wordt live tijdens Het Experiment onthuld wie de mysterieuze stem in de single is.

Wie kent de waarheid en mag als eerste Het Experiment verlaten?

Sven Ornelis, Kürt Rogiers en Wine Lauwers zitten sinds maandag in Het Experiment. Volledig afgesloten van de buitenwereld maken ze radio tijdens de ochtend- en de avondspits. Het enige contact met de buitenwereld verloopt via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx.

De dj’s in Het Experiment weten nooit met zekerheid of de informatie die ze krijgen waar of niet waar is. Wim en Anke modereren de uitzendingen en roepen de Q-luisteraars op om verzonnen nieuwsfeiten in te sturen. Luisteraars kunnen hun ideeën sms’en naar 6025.

Sven, Kürt en Wine verzamelen elke dag punten door stellingen over de buitenwereld correct in te schatten. Van zodra één van hen 50 punten verzameld heeft, mag hij of zij Het Experiment verlaten en het verloop mee volgen vanuit Vilvoorde bij Wim en Anke. Het Experiment is pas afgelopen als de drie dj’s 50 punten behaald hebben.

Het Experiment is te volgen op Q-music, maar ook live in beeld via digitale tv van Telenet op kanaal 39, de Q-app en op Q-music.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here