Wapenen tegen Cybercrime 2.0

Ann Delbeke

Wie opent er nou niet een mailtje van een goede vriend of vriendin over het afgelopen weekend? Juist! Daar gaat het onder andere mis. Met de komst van Het Nieuwe Werken, Social Media en Bring Your Own Device verplaatsen data en gegevens zich steeds meer in de Cloud. Hackers gebruiken social engineering om binnen te dringen in uw organisatie. Bedrijven lopen meer dan ooit risico op cybercrime.

Cybercrime 2.0
Cybercrime ontwikkelt zich razendsnel. Steeds vaker vinden hackers innovatie manieren om organisaties aan te vallen en data te stelen. Daarbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen kleine of grote organisaties.

Anno 2012 richten cybercriminelen zich met name op smartphones en tablets. Bring Your Own Device is ‘hot’ en steeds meer medewerkers maken ook zakelijk gebruik van hun smartphone. En het feit dat maar weinig gebruikers hun smartphone beveiligen tegen aanvallen, maakt het voor de cybercrimineel makkelijker erin te slagen om data, persoonsgegevens en waardevolle bedrijfsinformatie te bemachtigen.

IT-Security 2.0
Om de strijd aan te gaan tegen Cybercrime 2.0 dient men Next Generation hackers te bestrijden met Next Generation oplossingen. Het is voor organisaties van belang meer zicht te krijgen op de gevolgen van cybercrime, en de beschikking te hebben over innovatieve IT-oplossingen om dergelijke aanvallen te voorkomen en te bestrijden.

Voorkomen en genezen
Op dinsdag 5 juni a.s. organiseert Lantech het seminar ‘Beveiliging tegen Moderne Malware – wapenen tegen Cybercrime 2.0’. Tijdens dit seminar krijgt u uitleg hoe u cybercrime kunt ‘voorkomen en genezen’, want dat is waar Lantech voor staat. Wij geven u graag praktisch advies en informatie over welke IT-oplossingen hun bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen de hedendaagse cybercrime.

Lantech gaat graag de strijd met u aan tegen de moderne hacker!

Inschrijven
Schrijf u nu in voor dit seminar en ontvang gratis het educatieve handboek ‘Modern Malware for Dummies’. Aanmelden kan door een e-mail met uw gegevens te sturen naar seminar@lantech.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here